Vindecarea tatuajului
+90
adrian23
make94
Fairylina
Rebecccca
joinmihai
myhaella.m
razvanmihai
dolfi
Alberts79
alina168
bogdan85
Enigmatic
ALINAAMALIA
cretzullicious
leolivinginkorea
Weps
MariusMKV
marian
subsonique
roro
alina_dark
Endless
rooxanyk
Alex
andreea.daniel
rechines
corado
adyshorrr
young_boy_florin
CIulik
c8ilu18
mariusik
Pick
superstefi
ionutzxxx_1991
cezaryon666
CobraSupplies
vally
smiresmire
sever
cashu21
senzation
alexxxa
MissButterfly
Nockthurnal
nosferatum
BlackVirus
RayOfRa
razva
Lyanna
chipiko
tzily
luigim
Umbra
supitza
marinusha
alex1996
honeygirl
ciprian
RedNeCk
ten hours left
parazitu1800
Norina
alexsally
Chow05
tattoos
laura_georgiana2003
nick_style
kmytsa
freak_dudette
timea89
God-Of-War
ciprik22
tiberiuenache
cedrik
keeekeeess
Quacker
melinda
anck
addi
dodolino
dragon
Buli
geta
Maltesse Cross
sascha
scorpy
paulhd2003
again
Ova-Tattoo Art
94 participanți
Pagina 10 din 21
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Vindecarea tatuajului
frumos tare tatuajul. Nu are nimic daca folosesti mai multe tipuri de unguient. Parerea mea.
senzation- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 667
Varsta : 35
Data de inscriere : 06/02/2010
Foarte frumos tatuajul,daca tatuajul nu a prins coaja groasa nu e nici o problema ca ai foloosit mai multe tipuri de unguient.
Am vazut ca esti din Galati,cumva nosferatum ti-a facut tatuajul ?)
Am vazut ca esti din Galati,cumva nosferatum ti-a facut tatuajul ?)
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
eu stiu ca-l cheama liviu, atat. el mi-a facut toate 3 tatuaje si imi place stilui lui pt ca nu tatueaza "adanc" ci mai mult din umbre.
Coaja groasa nu a facut, doar ceva gen cand te arzi la soare ....si spuneti-mi de spalat cu apa si sapun, ca ma mananca tare mana
Coaja groasa nu a facut, doar ceva gen cand te arzi la soare ....si spuneti-mi de spalat cu apa si sapun, ca ma mananca tare mana
cashu21-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/11/2010
nu o scarpina, asha ne-a mancat pe toti pielea e normal.
Nu-l mai spala pana nu se vindeca complet. Dupa ce cade coaja si straluceste tusul sub piele ia o crema de noapte , de aia de care se dau femeile pe fata seara si date pe tatuaj pana nu mai straluceste. Ex: Eucerin ,ETC. Si o sa ramana frumos tatuajul.
Nu-l mai spala pana nu se vindeca complet. Dupa ce cade coaja si straluceste tusul sub piele ia o crema de noapte , de aia de care se dau femeile pe fata seara si date pe tatuaj pana nu mai straluceste. Ex: Eucerin ,ETC. Si o sa ramana frumos tatuajul.
senzation- Membru Gold
-
dupa ce cade coaja si cremele pe baza de aloe sunt f bune .contin antioxidanti si ajuta la refacere rapida a stratului de piele
pfff prea tare tatuaju
smiresmire- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008
frumos tatuajul, as vrea sa imi fac si eu tot spatele oare cat ma ajunge?
vally- Membru Bronz
-
Numarul mesajelor : 37
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/03/2010
paulhd2003 a scris:ovi e dureros sa iti faci un tatuaj pe gat?as vrea sa imi fac ceva pe gat dar nustiu cat de tare doare
loll este destul de lol
salutare. vreau sa va cer si eu o parere, mi-am facut tatuaj acum o saptamana si 4 (voi pune poze mai tarziu) . tauajul este pe lateralu gambei si destul de mare. a durat cam 6 ore sa mi-l faca. as vrea sa stiu parerea voastra dc am procedat bine cum am avut grija de el. folia am dato jos dupa vreo 5 ore, clatit cu apa calda si protex, apoi bepanthen. faza de care imi este mie frica este ca l-am cam protejat cam mult adica pe o perioda de 5 zile cat am fost la munca l-am tinut cu folie dar de 2-3 pe zi cat eram la munca il hidratam si apoi asteptam sa intre unguentu in pile apoi iar puneam folie. cand stateam acs il tineam liber si cand dormeam. dupa ce am inceput sa il las liber am observat coaja ca incepe sa cada. dar cred ca ca am gresit cu ceva pt ca culorile imi par cam sterse, bine el mai trebuie batut inca o data pt ca are destul de multe detalii. in seara asta o sa pun poze cu el dupa ce l-a terminat si cum este acum. imi cer scuze dc am scris mult. va multumesc
cezaryon666-
Numarul mesajelor : 5
Varsta : 41
Data de inscriere : 21/12/2010
https://2img.net/r/ihimizer/i/1002414c.jpg/
dc aveti timp sa va uitati la tatuaj si sa imi ziceti parerea voastra
inca nu este terminat
dc aveti timp sa va uitati la tatuaj si sa imi ziceti parerea voastra
inca nu este terminat
cezaryon666-
mda nu trebuia sa-l speli cu apa calda:( Se spala cu apa rece sau calduta si protex, si s eunge cu bephanten. Nu are treaba daca ai tinut folia mai mult, doar ca trebuia tot timpul folie noua, nu aceeasi folie. A fost batut nasol de cel care te-a tatuat. Se vede ca nu era un tatuator foarte experimentat. Depinde si de ce culori avea (firma).
senzation- Membru Gold
-
oricum daca dai cu apa calda pe el asa se decoloreaza. Si nici tu nu ai ingrijit bine tatuajul, pt ca a sarit din lusul d ela linii.
senzation- Membru Gold
-
da, nu stiu ce sa zic de experinta lui este destul de tanar dar am vazut cum lucreaza si asa m-a convins. folia a fost mereu folie noua iar la faza cu spalatul mereu m-am spalat cu apa calduta chiar rece. acum incep sa cred ca poate si pielea mea poate a respins din tus. oricum tauajul nu este finalizat mai are de lucrat mult.
acum ca a cazut coaja ce crema imi recomantati sa folosesc si cam cat ar trebui sa mai astept pana la urmatoare sedinta ?multumesc pt sfaturi
acum ca a cazut coaja ce crema imi recomantati sa folosesc si cam cat ar trebui sa mai astept pana la urmatoare sedinta ?multumesc pt sfaturi
cezaryon666-
Parerea mea ramane ca nu a stiut sa bata el tatuaju nu ca esti alergic tu, ori te-ai dat cu crema de galbenele tu si aia e fix 0 pt tatuaj. Eu recomand urmatoarele unguiente: Bephanten sau kanamicina. Eu recomand ca intre sedinte sa lasi tatuajul sa se refaca macar o luna.
senzation- Membru Gold
-
crema de galbenele nici macar nu m-a atins am consumat 2 tuburi de bephanten in 2 saptamani. tocmai ca am vazut lucrari de de ale lui si chiar sunt ok. ma gandeam sa ma duc sa imi iau o crema cu vitamina A si D dar nu stiu cat de buna este pentru refacere, am auzit ca si uleiul de masline este foarte bun dupa ce iti cade coaja. el mi-a zis ca facem cat putem iar urmatoare sedinta va lucra numai la culori si la detalii. oricum a fost o experinta foarte dureroasa
cezaryon666-
A fosta batut adanc mai mult ca sigur. Am sa-ti arat tatuaje de ale mele dupa vindecare, sa vezi cum arata liniile si culoarea.
senzation- Membru Gold
-
da nustiu ce sa zic sincer mie mi se pare ca nu este asa de adanc batut, urmatoarea sedinta cred ca va fii mai bine pentru tatuaj, vreau sa lucreze doar la detalii, in legatura cu crema cu care ar trebui sa ma dau ce ma sfatuiti sa folosesc ?
cezaryon666-
ti-am spus bephanten sau kanamicina, doar ca dureaza mai mult perioada de vindecare cu kanamicina.
senzation- Membru Gold
-
KAnamicina are in compozitie antibiotic, iar kanamicina H are si hidrocortizon, care este un anti inflamator, si te scuteste d einfectii, bepantenul nu are antibiotic si nici anti inflamator. Bephantenul e pentru crapaturi, arsuri, zgarieturi. Daca vrei sa se vindece intr-o saptaman ia bephanten, dar sa ai mare grija cu el. Daca vrei s ate invat cum se vindeca corect un tatuaj d-ami un pm si te invat pe mess.
senzation- Membru Gold
-
sall sunt nou pe aici.....miam refacut shi eu un tatuaj q starbtite black tribal..shi ma asteptam la rezultate mai bune.culoare pare potin mai inchisa momenta bene k doar ce mi sa luat coaja de pe el....acum mai astept potin sa vad dak se mai inchide dak nu ma gandeam la alt tus..poate e de vina tusu..e luat d pe tattoo suplies..mie k am cam luat teapa q el da in fine
ionutzxxx_1991-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Data de inscriere : 09/12/2010
ma mai uitam la cei d la miami ink..kate are nijte portrete si sunt destul d frumoase la culoare..oare la noi ink nu sunt tusuri sa aratae asea de bine?????
ionutzxxx_1991-
orice tatuaj dupa ce se ia "coaja" se deschide la culoare, pentru ca incepe sa straluceasca, dupa ce se matuieste se inchide inapoi culoarea, asa era si al meu rosu roziu, dupa ce sa matuit e rosu sangeriu. Depinde si cat de danc e batut si de pielea ta, sunt mai multi factori, care il pot decolora.
senzation- Membru Gold
-
aa nu are o culoare frumoasa dar nu mai are culoare aceia negra k si cand lai batut...sunt bune culorile de la strabrite am luat un tribal black parka scarlet red shi un albastru mai deschis?
ionutzxxx_1991-
Da sunt bune alea de la starbrite. Nici un tatuaj nu va arata ca atunci cand e batut Varamio facea ca si tine cica e albastru tatuaju , cand m-am dus si l-am vazut era negru dar putin spre albastriu batea, oricum i-mi place ala nebunie culoarea, si era foarte inchisa. Acu depinde si de pielea ta nu doar de tus.
senzation- Membru Gold
-
Astazi e prima mea zi pe forum ... So I`m a rookie Peste 2 zile o sa imi fac primul meu tatuaj si sincer sunt cam debusolat...unii zic sa folosesti bepanthen unguent, altii spun ca decoloreaza. La fel si cu crema de galbenele, si ea decoloreaza. As vrea si eu o parere tinand cont ca tatuajul meu o sa fie color si o sa contina culori stridente (albastru, rosu, galben) si nu as vrea sa imi bat joc de el.
superstefi-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Data de inscriere : 16/01/2011
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Subiecte similare
» vindecarea tatuajului
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
Pagina 10 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum