Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania

+6
articole tattoo
geta
deep feeling tattoo
tattooman
dragon
Ova-Tattoo Art
10 participanți

Pagina 6 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

In jos

Puteti gasi undeva in Romania preturi mai mici?

Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_lcap45%Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_rcap 45% 
[ 9 ]
Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_lcap45%Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_rcap 45% 
[ 9 ]
Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_lcap10%Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Vote_rcap 10% 
[ 2 ]

Total voturi : 20

Sondaj inchis

Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Empty Re: Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania

Mesaj Scris de smiresmire Mar Ian 06, 2009 9:36 pm

adika ?:??????
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008

Sus In jos

Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania - Pagina 6 Empty Re: Articole Tattoo Supplies- Preturi fara concurenta in Romania

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:37 pm

MorddorTattoo a scris:Iar pentru tine SMIRESMIRE ,tot respectul si nu te chinui sa-l mai intrebi de salon ca nu este in ploiesti salon de Tattoo.Bafta multa.

ploiesti este unde m-am nascut, nu unde imi desfasor activitatea, sant 2 lucruri diferite, ...................!

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 142
Varsta : 48
Data de inscriere : 04/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:38 pm

MorddorTattoo a scris:Laughing stai sa vezi ce ne-o luam dupa ce vede ce am scris pe aici............

ar trebuii?

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:39 pm

MorddorTattoo a scris:Laughing daca il gasesti cumva sa nu te ia la intrebari si sa te certe ca de ce vrei modelul ala si nu vrei cel care il alege el......sau sa iti ceara numele firmei de unde provine modelul....................... Laughing

asteptam un reply pe masura , dar ............!

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:41 pm

smiresmire a scris:adika ?:??????

gandeste, ai scris ca te duci sub pat sa te ascunzi , distractie placuta!

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mar Ian 06, 2009 9:44 pm

eram ironic stii cei aia nu ?
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:50 pm

smiresmire a scris:eram ironic stii cei aia nu ?

ironic , de ce ? vad ca te agiti degeaba, am o intrebare pt tine , stii cum se numeste cand cineva are idei , si este ironic , stii?
te las pe tine sa deslusesti acest mister, bafta !

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mar Ian 06, 2009 9:57 pm

MorddorTattoo a scris:Very Happy Very Happy Very Happy ,,,,,,,,,,,,vin si eu ......sub patul ala i..si inca ceva n care fac eu tattoo Very Happy si inca ceva.....multumesc mult ca ai raspuns la noul meu Topic ...sper ca va prinde la multi de aici..e tare aia cu usile Very Happy

ati putea spune si bancuri, sub pat, asai tare cu usile?

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Ian 06, 2009 10:09 pm

Deep Feeling...eu fac tatuaje de 14 ani si jumate ....eu nu progresez in tatuaje ,eu sunt deja sus de tot fac orice model de la cel mai simplu pana la cel mai real portret,probabil ai intrat pe site la mine si ai vazut...pozele care sunt acolo eu nu tatuam .......erau facute doar pt poze ..dar pentru tine am sa fac schimbari pe site si ce tarziu maine dimineata vei avea pozele care le doresti pe prima pagina.Sper ca totusi intr-un fel sau altul sa devenim prieteni si sa ne povestim lucrarile,,,,,sa schimbam intre noi poze asa cum fac cu multi artisti din RO.......... Wink

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mier Ian 07, 2009 1:54 am

Nu vreau sa va conturb, dar se vede ca cei care au trecut pe la salonul Tattoo Art din Petrosani, au un stil pasnic de a scrie pe forum. Asta nu este doar o coincidenta, daca intelegeti toti ce vreau sa spun... Acestia scriu in scop constructiv si nu distructiv sau pentru a instiga publicul la scandaluri si chiciuri ca pe forumul revistei mincinoase. Si asta nu e reclama, e doar scris la subiect. Sa nu uitam tema subiectului...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Varsta : 47
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 9:28 am

MorddorTattoo a scris:Deep Feeling...eu fac tatuaje de 14 ani si jumate ....eu nu progresez in tatuaje ,eu sunt deja sus de tot fac orice model de la cel mai simplu pana la cel mai real portret,probabil ai intrat pe site la mine si ai vazut...pozele care sunt acolo eu nu tatuam .......erau facute doar pt poze ..dar pentru tine am sa fac schimbari pe site si ce tarziu maine dimineata vei avea pozele care le doresti pe prima pagina.Sper ca totusi intr-un fel sau altul sa devenim prieteni si sa ne povestim lucrarile,,,,,sa schimbam intre noi poze asa cum fac cu multi artisti din RO.......... Wink

ok chiar astept , atunci cine era acolo care facea tatuaje, eu am vazut poza cu ova pt diploma si in pozele care faceai tatuaje tot erai , cine era atunci, si na-r fii o idee rea chiar astept sa mai vorbim pe tema tattoo. bafta

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 9:31 am

chiar as vrea sa vad un portret facut de tine morddor, ca sant f curios ce la mi-ai spus.sau ataseaza o poza pe forum daca se poate.

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Ian 07, 2009 9:42 am

deep feeling tattoo a scris:chiar as vrea sa vad un portret facut de tine morddor, ca sant f curios ce la mi-ai spus.sau ataseaza o poza pe forum daca se poate.
Nu stiu cum sa pun poza pe forum ........daca stii cum se pune zimi ca nu gasesc nimic aici sa atasez poze

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mier Ian 07, 2009 10:07 am

Regulament, Instiintari & Indrumari de folosire a forumurilor uitate aici cati explica cum sa pui poza
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Ian 07, 2009 10:25 am

smiresmire a scris:Regulament, Instiintari & Indrumari de folosire a forumurilor uitate aici cati explica cum sa pui poza
Man pai pana pun o poza aici imi stric tot timpul liber ....mai bine intrati pe site si acolo is mai multe ...si portrete si mai multe modele facute de mine.Intrati la Ova pe site si in stanga sunt eu cu MorddorTattoo....in dreapta pardon

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mier Ian 07, 2009 10:37 am

frumoase lucrari
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Ian 07, 2009 10:40 am

smiresmire a scris:frumoase lucrari
Multumesc foarte mult,,,si ma bucur ca cu voi pot fi prieten numai Deep nu vrea acest lucru........poate ne spune si de ce .......

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 10:43 am

[quote="MorddorTattoo"]
smiresmire a scris:frumoase lucrari
Multumesc foarte mult,,,si ma bucur ca cu voi pot fi prieten numai Deep nu vrea acest lucru........poate ne spune si de ce .......[/quote

eu sant prieten cu toata lumea, nu vad cu ce am deranjat pe cineva , mi-am exprimat o parere, ie ceva rau in asta, eu cred ca nu.citeste ce am mai scris referitor la asta. !

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Ian 07, 2009 10:49 am

Da DEEP...am inteles ce ai spus tu , dar tot timpul tu ai indoieli despre noi cei de aici,,,in schimb nimeni de aici nu stie cine esti , cu ce te ocupi , unde iti desfasori activitatea ,,,si plus de asta nici nu vrei sa ne spui de tine nimic. Noi te rugam frumos sa ne dai si noua un site de-al tau ,,sau arata-ne niste poze sau ceva ,,,trebe sa fie o modalitate ca sa fii cu noi si sa admiri ce facem si noi sa putem admira ceea ce faci tu.......nu stiu pana la urma cred ca voi inceta urmarirea acestiu subiect,

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mier Ian 07, 2009 10:56 am

da mai deep chiar sunt curios sa vad si eu ce lucrari ai
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Ian 07, 2009 11:00 am

smiresmire a scris:da mai deep chiar sunt curios sa vad si eu ce lucrari ai
Aaaa...deci nici tu nu-l cunosti ? pai atunci asteptam un raspuns totusi nu ?

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mier Ian 07, 2009 11:02 am

normal ca nu-l cunosc daca facea tattoo in ploiesti auzeam de el dar cum a zis el ca activitatea sio desfasoara in alta parte nam cum
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 11:02 am

MorddorTattoo a scris:Da DEEP...am inteles ce ai spus tu , dar tot timpul tu ai indoieli despre noi cei de aici,,,in schimb nimeni de aici nu stie cine esti , cu ce te ocupi , unde iti desfasori activitatea ,,,si plus de asta nici nu vrei sa ne spui de tine nimic. Noi te rugam frumos sa ne dai si noua un site de-al tau ,,sau arata-ne niste poze sau ceva ,,,trebe sa fie o modalitate ca sa fii cu noi si sa admiri ce facem si noi sa putem admira ceea ce faci tu.......nu stiu pana la urma cred ca voi inceta urmarirea acestiu subiect,

nu am indoieli ca n-am de ce, despre nimeni in afara de o persoana, care a tepuit cateva persoane cu masinile de tattoo,iar dupa 14 ani jum de profesat in domeniu ie tare portretul pe care l-ai facut Very Happy , eu sant cu toata lumea , eu mi-am spus o parere referitor la ceva sau cineva ca de asta este forum, nu sa ne pupam in *** unul pe altul , si am impresia ca te-a deranjat ceva anume, iar referitor cu ce ti-am spus cu patul, hai sa fim seriosi mai bine puneai poze cu tatuajaele facute , nu unde iti executi lucrarea, dupa 14 jum ar treb sa stii ca daca nu ai ce arata , arata numai lucrari , ca face mai bine pt imaginea ta,o i-ei cum vrei acest aspect pe care ti l-am scris, deci ........iar o a 2 chestie ,ce este important pt tine cine sant eu sau unde imi desfasor activitatea,..., eu zic ca nu , astea ie partea frumoasa sa fii in umbra Evil or Very Mad !

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 11:03 am

smiresmire a scris:normal ca nu-l cunosc daca facea tattoo in ploiesti auzeam de el dar cum a zis el ca activitatea sio desfasoara in alta parte nam cum

tu ce esti ecou!!!!, care parte n-ai inteles ca nu fac tauaje in ploiesti , citeste mai atent pe viit daca vrei sa faci un comentariu .

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de deep feeling tattoo Mier Ian 07, 2009 11:05 am

smiresmire a scris:normal ca nu-l cunosc daca facea tattoo in ploiesti auzeam de el dar cum a zis el ca activitatea sio desfasoara in alta parte nam cum

esti tatuator?

deep feeling tattoo
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum