Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

+17
Rookie
lapadatmarius
tattoo_maker
young_boy_florin
mtattoo
tattoo_by_flo
senzation
mariusik
geanny
CobraSupplies
sever
jokerasu
nosferatum
Ova-Tattoo Art
smiresmire
tattoos
nick_style
21 participanți

Pagina 8 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

In jos

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP - Pagina 8 Empty Re: DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

Mesaj Scris de mariusik Joi Iul 07, 2011 7:14 pm

Nu, imi comand arcuri de la MS pt hornet. Nu pun orice pe el.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 980
Varsta : 40
Data de inscriere : 01/07/2010

Sus In jos

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP - Pagina 8 Empty Re: DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

Mesaj Scris de nick_style Joi Iul 07, 2011 7:20 pm

Sunteti voi fixati pe ideea asta dar iti garantez eu ca daca le schimbi cu altele eikon merge la fel de bine.Sa nu crezi ca alea facute de MS sunt facute dintr-un material mai special Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Joi Iul 07, 2011 7:29 pm

Nu am zis asta dar sunt facute pt aparatele lor. La bani nu ies cu nimic in minus. De ce sa cumpar eikon pt MS. Pt chinezu meu da, daca aveam aparat eikon, da... dar daca am MS si ei fac arcuri pt aparatele lor de ce as cumpar eikon? As pune eikon daca cumva nu as avea arcuri MS si mi s-ar duce in timpul unui tatuaj si ar trebui sa improvizez pe loc. Atat.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de danieleion Vin Iul 08, 2011 7:06 am

persoana de la care l am luat...a cerut in mod special un liner de p tattoo supplies si cei de akolo au recomandat hornet. mariusik , de la tine am inteles k este shader, poate de aceea nu ma inteleg eu cu el(ca liner) si totusi vreau sa incerc sa ii schimb arcurile sa vd cum se comporta. pe tattoo supplies vd k au arcuri MS (cred k numai pt shader, sau ma insel eu) spune mi ceva concret , ce arcuri k sa folosesc la hornet pt contur. multumesc anticipat

danieleion
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Vin Iul 08, 2011 8:49 am

Eu l-am folosit la un moment dat (la tatuajul cu pescarul, este postat undeva pe ''ce mai desenam ce mai tatuam'') alaturi de line-o-graph, care este liner. I-am setat distanta mai mica, sa scoata 8-ul ala la bara de armare, si am reusit sa trasez super cu el. Daca il reglezi bine si din voltaj nu ar trebui sa ai probleme.
Din cate am vazut pt tattoo supplies in momentul de fata nu au arcuri scurte pt liner, de la MS. Incearca cum ti-am spus. Ai grija la distanta si la voltaj si o sa mearga bine. Un artist tatuator din Bucuresti, foarte bun, il folosea odata ca liner, cand am fost pe la el. Si avea arcurile originale. Iti dai seama ca merge foarte bine si la construit linii astfel.
Uite specificatiile de la MS: ''This is our lower price range tattoo machine, designed to be versatile and efficient. This little beauty runs like a dream and is at its best under pressure. Puts colour in smoothly and shades with ease, also does a neat job of lining. Featuring - light construction, made from low carbon steel, high resolution coils, new maxi-grip quick change device.'' Deci, inca odata, masina este buna cum este. Ceea ce trebuie sa faci este, nu sa o schimbi, ci sa inveti sa o folosesti cum este facuta, trebuie sa te duci tu dupa ea.
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de danieleion Vin Iul 08, 2011 4:58 pm

ms mult pt raspuns

danieleion
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de n0pain0gain Sam Oct 01, 2011 11:06 am

Dupa o pauza cam lunga m-am apucat din nou te tatuat. Nu am mai avut timp Crying or Very sad . Mi-am cumparta un kit tattoo "profesional" (credeam eu) si dupa cum spuneam m-am apucat din nou de un vis al meu. Mai jos sunt ultimele tatuaje facute unor prieteni cu masinutele Made in Fucking China.
-nasol nu am voie sa public link-
Vai cat m-am chinuit. Imi venea sa iau din nou "masinuta" cu motor de casetofon. M-am tot documentat. Am citit aproape tot ce este scris pe acest forum. Am downloadat toate cartile si videourile pe care le-am gasit pe net si am ajus la o concluzie. China e de c...t. Mi-am luat niste arcuri Eikon, o sursa noua etc. Mi-am "tunat" chinezariile dar tot nu am fost multumit. Vaaaaai ce chin. Pana la urma mi-am zis: "Ba dar prost sunt. Ce dracu ma chinui cu jucariile alea infecte. SI mi-a luat un Original Iron T Dial Tattoo Machine si un Bronze Micro Dial Tattoo Machine - evident ambele de la Micky Sharpz.
Nu va imaginati ce am simtit cand le-am primit, cand le-am atins, cand mi-am dat seama ce inseamna adevarat si fals. Doamneee ce diferentaaaa uriasa din toate punctele de vedere.
Acum, dupa toate povestea asta am si eu 2 intrebari/nelamuriri:
AM facut un tatuaj cu masinutele noi (vai ce contur, doamne cu mergea), dar la umplut mi s-a parut ceva ciudat. Prindea cam greu culoarea. Am folosit un magnum de 11 sau 13 nu mai stiu. Sursa era setata pe la 7.5 V, distanta dintre "surub" si arcul fata buna zic eu, si totusi se umplea cam greu. Daca dadeam voltajul mai mic abia daca se misca. Tin sa precizez ca am folosit Iron T Dial-ul. Acum va rog sa imi explicati ce nu e bine. Tatuajul e un tribal mare, care dupa ce s-a vindecat are unele portuni unde nu se vede culoarea - e mai stearsa.
SI a doua intrebare e: credeti ca ar trebuii sa imi iau o sursa de tensiune mai buna. Am 2 surse dar tot chinezarii sunt. As vrea o sursa de la Eikon dar nu am rabdare pana vin din Canada. Am cautat pe la toate sopurile pe aici (Atena) nimeni nu are.
Cand o sa am mai mult timp vreau sa fac si un curs dar aici alta dilema. La cine sa fac ca sunt multi si toti foarte buni. E greu sa alegi. Deci as aprecia putin ajutor, niste id-uri de mess pt sfaturi etc.

n0pain0gain

masculin
Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 01/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de sever Dum Oct 02, 2011 8:59 pm

la color umplut foloseste macar 9-10v la sharpz si bataie mai lunga dar nu foarte ,intre asa.

sever
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 841
Varsta : 44
Data de inscriere : 06/11/2010

http://www.severtattoo.com

Sus In jos

Mesaj Scris de n0pain0gain Lun Oct 03, 2011 5:38 pm

merci pentru sfat, o sa incerc....

n0pain0gain

masculin
Data de inscriere : 01/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoo_maker Joi Oct 20, 2011 4:14 pm

O intrebare,imi poate spune careva ce tus sa folosesc pt o nuanta de negru fin? ceva mai deschis,pt umbre mai fine..ca Intenze Zuper Black e prea negru,chiar daca ii bag si apa..
tattoo_maker
tattoo_maker
Membru Bronz
Membru Bronz

masculin
Numarul mesajelor : 28
Varsta : 35
Data de inscriere : 25/02/2011

http://www.mytattoo.my1.ru

Sus In jos

Mesaj Scris de mariusik Dum Oct 23, 2011 5:52 am

talens drawing ink, pelican, indian, intenze.... merg, numai sa le pui bine
mariusik
mariusik
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de MARIAN ALBERT Mar Iul 31, 2012 7:32 pm

si mai exact de unde se pot procura suruburi de contact de argint fiindca mar interesa si pe mineasta in cazul in care nu mai vin combinate cu alte piese de genuu.
MARIAN ALBERT
MARIAN ALBERT

masculin
Varsta : 39
Data de inscriere : 30/07/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum