Tattoo Art Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

+17
Rookie
lapadatmarius
tattoo_maker
young_boy_florin
mtattoo
tattoo_by_flo
senzation
mariusik
geanny
CobraSupplies
sever
jokerasu
nosferatum
Ova-Tattoo Art
smiresmire
tattoos
nick_style
21 participanți

Pagina 2 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

In jos

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP - Pagina 2 Empty Re: DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

Mesaj Scris de nick_style Mar Iun 30, 2009 8:41 am

intradevar pana nu pun mana pe ea nu am de unde sa shtiu diferentza,o sa-mi comand si eu de la el componente,arcuri fata spate,ace si ce mai am nevoie.Frumos si modelul desi nu-mi place deloc sistemul asta de prindere al tubului.
Smiresmire eu am o gramada de modele cu samurai dar sunt bg
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009

Sus In jos

DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP - Pagina 2 Empty Re: DISCUTII DESPRE TEHNICA,LINING,SHADING-MACHINE SET-UP

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 30, 2009 8:44 am

Menghina este perfecta. Strange mai bine ca oricare alta.Defapt nu am avut niciodata problema asta de cam arata sau ce fel de sistem are menghina. Masina BZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzie de numa.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Mar Iun 30, 2009 8:48 am

zic asta pe ca am avut probleme...nu strangea asa bine la ce aparate am avut eu...bine ca erau made-n china Smile))
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 30, 2009 8:53 am

Pai asta era problema. ma gandesc ca si lucrarile erau pe masura. Nu zic ca nu am avut si eu asa masini ....am lucrat si eu cu ele insa imi placeau cadrele numa,,,cu cheleti cu magarii care dadeau bine la ochi, insa schimbam pe ele si bobine si arcuri, puneam suruburi de contact de argint, nu lucrez numa cu argint ,nu vreau sa aud de alama sau alte materiale ce se folosesc la suruburile de contact.Ale mele toate au argint.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mar Iun 30, 2009 9:00 am

adika bg? nick_style
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 205
Varsta : 37
Data de inscriere : 17/11/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Iun 30, 2009 9:04 am

Black and Gray ......alb - negru

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Mar Iun 30, 2009 9:06 am

bun si asea alb-negru sunt fan tattoo alb-negru Very Happy daca poti sami trimiti si mie cateva pe mail as fi recunoscator smiredarkside@yahoo.com e mail-ul Very Happy
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Mier Iul 01, 2009 7:13 am

MorddorTattoo a scris:Oricum fiecare artist isi dezvolta propriul sau stil de lucru. De acea este si foarte greu sa reproduci un tatuaj facut de altcineva.Plus ca si masina te ajuta enorm daca este relativa cerintei tale, eu de exemplu am luat o masina de la Bimbi,un shader de 14 wrap, deci vreau sa-ti zic ca rezultatele au fost radicale , ma ajuta enorm de mult acea masina.Spre fericirea mea voi avea ocazia in curand sa lucrez cu mai multe modele de la el cea ce va schimba mult rezultatele in munca.

ce sa spun mersi pt complimente, desi asta fac masini care sa satisfaca gusturile fiecaruia , de asta am si introdus ca se fac masini si la comanda ,cum doreste clientul , si pt ce anume vrea el de la masina,dar vor fi modele noi in curand 2 la nr , si acelea vor fi mult mai bune ,care vor fi exclusiv pt cei avansati.dar poate cumpara oricine.

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tattoos Mier Iul 01, 2009 7:19 am

nick_style a scris:intradevar pana nu pun mana pe ea nu am de unde sa shtiu diferentza,o sa-mi comand si eu de la el componente,arcuri fata spate,ace si ce mai am nevoie.Frumos si modelul desi nu-mi place deloc sistemul asta de prindere al tubului.

ideal ar fii sa cump masina completa, piesele componente sant facute pt acest sistem(configuratie) , ar putea fii compatibil si la alte tipuri de masini , dar nu-ti pot garanta acest lucru , iar la sitemul de prindere nu treb sa fii pesimist, ci cu siguranta ca ie f bun , poate o sa te convingi si tu de aceste aspect.

tattoos
Membru Silver
Membru Silver

masculin
Numarul mesajelor : 91
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de smiresmire Joi Iul 02, 2009 7:08 pm

ms nick de modele Very Happy
smiresmire
smiresmire
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Joi Iul 02, 2009 7:52 pm

Sper sa-ti fie de folos Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Iul 03, 2009 5:11 pm

tattoos a scris:
nick_style a scris:intradevar pana nu pun mana pe ea nu am de unde sa shtiu diferentza,o sa-mi comand si eu de la el componente,arcuri fata spate,ace si ce mai am nevoie.Frumos si modelul desi nu-mi place deloc sistemul asta de prindere al tubului.

ideal ar fii sa cump masina completa, piesele componente sant facute pt acest sistem(configuratie) , ar putea fii compatibil si la alte tipuri de masini , dar nu-ti pot garanta acest lucru , iar la sitemul de prindere nu treb sa fii pesimist, ci cu siguranta ca ie f bun , poate o sa te convingi si tu de aceste aspect.
Si eu zic ca e mult mai bine sa iei masina completa ,in acest fel elimini incompatibilitatile .

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Sam Iul 04, 2009 4:24 pm

nick_style a scris:Ok,am retinut ce ai sups despre masini si ai mare dreptate asta o shtiam Smile tocmai mi-am achizitionat una din SUA si sunt f multumit de ea,diferentza mare si numai cat le compari din punctul de vedere.
Totusi as vrea sa-mi raspunda si mie cineva la ce am scris mai sus Smile
O parere despre mashina cum vi se pare
https://2img.net/r/ihimizer/img54/162/18062009070.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img54/1543/18062009071m.jpg

Si mie imi pare ca solida si calitativa sau performanta, insa eu nu as lua-o din 2 motive:
1-Nu pot sa suport acel sistem de menghina...daca nu imi intra gripul in pima jumatate de secunda o arunc pe geam...
2-Sunt un adept al masinilor performante - clasice, deci raman la Micky Sharpz Dial si Hybrid, eventual la Spaulding si Time Machine...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 04, 2009 5:23 pm

Deci menghina asta e prefereata mea,aici fiecare cu preferintele lui Smile e destul de solida,nu vibreaza deloc si nu se incalzeste deloc si functioneaza constant la 5-6 volti asta la 3-5 ace,probabil cund sunt mai multe ace de 5 cresc si tensiunea,trebuie sa fim noi multumiti de masinile noastre si asta conteaza :)Sincer si eu as vrea un Micky Sharps
dar la cate tatuaje fac eu...nu prea se merita si pe lana asta mai am si un Iron dial destul de solida luata de la atti si inca una bunicica.Important e ca m-am lasat de Made-n china Smile dar in lipsa de altceva sunt bune si alea pe lanca motoras si pix Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Iul 04, 2009 5:27 pm

nick_style a scris:Deci menghina asta e prefereata mea,aici fiecare cu preferintele lui Smile e destul de solida,nu vibreaza deloc si nu se incalzeste deloc si functioneaza constant la 5-6 volti asta la 3-5 ace,probabil cund sunt mai multe ace de 5 cresc si tensiunea,trebuie sa fim noi multumiti de masinile noastre si asta conteaza :)Sincer si eu as vrea un Micky Sharps
dar la cate tatuaje fac eu...nu prea se merita si pe lana asta mai am si un Iron dial destul de solida luata de la atti si inca una bunicica.Important e ca m-am lasat de Made-n china Smile dar in lipsa de altceva sunt bune si alea pe lanca motoras si pix Smile
Pai si Micky Sharpz are acelasi sistem de menghinare,nu vad diferenta numai la grosimea clamei..............................

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Sam Iul 04, 2009 5:31 pm

Pai da,nu am zis nimic inpotriva mashinilor lui Smile am zis doar ca prefer sistemul asta in locul celuilalt cu inelul ala jos :)asta il prefer eu imi place
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Dum Iul 12, 2009 1:55 pm

Ce vroiam sa va intreb,shtiati ca in locul imprimantei alea termo care este foarte scumpa la folosirea stencil-urilor se poate folosi o imprimanta matriciala ?Dif. e ca ai nevoie de calc..Luni imi cumpar una si va zic rezultatele daca ies binee:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Lun Iul 13, 2009 7:34 pm

Azi am primit imprimanta de care ziceam,chiar daca nu a citit nimeni:) am facut proba si pot sa zic ca sunt foarte multumit de ce stencil-uri scoate,chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine,asa ca daca vreti sa nu va mai chinuiti sa faceti stencil-ul cu mana va recomand o imprimanta matriciala.
Ciao
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Vin Aug 07, 2009 4:21 pm

nick_style a scris:Azi am primit imprimanta de care ziceam,chiar daca nu a citit nimeni:) am facut proba si pot sa zic ca sunt foarte multumit de ce stencil-uri scoate,chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine,asa ca daca vreti sa nu va mai chinuiti sa faceti stencil-ul cu mana va recomand o imprimanta matriciala.
Ciao
si cum se foloseste o asemenea imprimanta? scratch
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin
Numarul mesajelor : 827
Varsta : 33
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Aug 07, 2009 8:32 pm

Imprimanta matriciala se cheama,eu am un panasonic kx-p323,e imprimanat de care se foloseste la facturat din aia care bazaie:)
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Vin Aug 07, 2009 8:39 pm

nick_style a scris:Imprimanta matriciala se cheama,eu am un panasonic kx-p323,e imprimanat de care se foloseste la facturat din aia care bazaie:)
cred k am inteles, si mai ai nevoie de acele nume?
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nick_style Vin Aug 07, 2009 8:41 pm

Nu,le-am facut acum cateva zile Smile
nick_style
nick_style
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de nosferatum Vin Aug 07, 2009 8:42 pm

nick_style a scris:Nu,le-am facut acum cateva zile Smile
ok Smile numai bn
nosferatum
nosferatum
Membru Gold
Membru Gold

masculin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ova-Tattoo Art Mar Noi 24, 2009 12:21 am

tattoos a scris:
nick_style a scris:Ok,am retinut ce ai sups despre masini si ai mare dreptate asta o shtiam Smile tocmai mi-am achizitionat una din SUA si sunt f multumit de ea,diferentza mare si numai cat le compari din punctul de vedere.
Totusi as vrea sa-mi raspunda si mie cineva la ce am scris mai sus Smile
O parere despre mashina cum vi se pare
https://2img.net/r/ihimizer/img54/162/18062009070.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img54/1543/18062009071m.jpg

sincer mare lucru nu prea pot sa-ti spun, cadru ie ok , nu cunosc lamele si dupa cate vad eu bobinele sant de 10 daca sant din state, pare destul de solida, dar deobicei cadrele de genul asta nu sant pt performanta ci mai mult de (fitze), dar eu cred ca sant ok,

Daca tie iti merge bine si poti sa executi ceea ce doresti, cred ca e ok. Pare destul de solida. In schimb pe mine m-ar scoate din sarite menghina aia. Pentru mine conteaza foarte mult timpul. Iar menghina aia....am testat. Ma face sa arunc masina pe geam. Eu raman la Micky Sharpz...cred ca e ca si prima mea dragoste... Nu imi plac schimbarile, odata ce sunt multumit...
Ova-Tattoo Art
Ova-Tattoo Art
Admin
Admin

masculin
Numarul mesajelor : 2675
Data de inscriere : 18/11/2007

http://www.ova-tattooarte.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum