Vindecarea tatuajului
+90
adrian23
make94
Fairylina
Rebecccca
joinmihai
myhaella.m
razvanmihai
dolfi
Alberts79
alina168
bogdan85
Enigmatic
ALINAAMALIA
cretzullicious
leolivinginkorea
Weps
MariusMKV
marian
subsonique
roro
alina_dark
Endless
rooxanyk
Alex
andreea.daniel
rechines
corado
adyshorrr
young_boy_florin
CIulik
c8ilu18
mariusik
Pick
superstefi
ionutzxxx_1991
cezaryon666
CobraSupplies
vally
smiresmire
sever
cashu21
senzation
alexxxa
MissButterfly
Nockthurnal
nosferatum
BlackVirus
RayOfRa
razva
Lyanna
chipiko
tzily
luigim
Umbra
supitza
marinusha
alex1996
honeygirl
ciprian
RedNeCk
ten hours left
parazitu1800
Norina
alexsally
Chow05
tattoos
laura_georgiana2003
nick_style
kmytsa
freak_dudette
timea89
God-Of-War
ciprik22
tiberiuenache
cedrik
keeekeeess
Quacker
melinda
anck
addi
dodolino
dragon
Buli
geta
Maltesse Cross
sascha
scorpy
paulhd2003
again
Ova-Tattoo Art
94 participanți
Pagina 5 din 21
Pagina 5 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Vindecarea tatuajului
Ah well, daca arata ciudat dupa ce se vindeca total, ma duc la un alt retouch
Ideea e ca daca mi-l faceam vara era mai nasol ca nu putea sa port sandale, baretele imi irirta tatuajul ca e intr-o zona mai tricky, pe langa asta e mult praf pe strada si direct sunlight...
Ce sa-i fac, mi-o trebuit tatuaj acolo ) data viitoare imi voi face intr-un loc mai "decent"
Merci pentru raspuns
Ideea e ca daca mi-l faceam vara era mai nasol ca nu putea sa port sandale, baretele imi irirta tatuajul ca e intr-o zona mai tricky, pe langa asta e mult praf pe strada si direct sunlight...
Ce sa-i fac, mi-o trebuit tatuaj acolo ) data viitoare imi voi face intr-un loc mai "decent"
Merci pentru raspuns
freak_dudette-
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 34
Data de inscriere : 16/04/2009
Cu placere si altadata... Dar vara aveai mai multe avantaje pentru ingrijirea acelei zone, in ciuda faptului ca era contactul mai indelungat cu praful si soarele... Nu trebuia sa porti incaltamintea aceasta de-acum care sa frece pe tatuaj intruna. Si pentru a-l feri de soare si de praf ii mai puteai pune folie, pana facea pojghita mai solida si sa il tii oxigenat doat in casa. Salve! e destul de greu sa il intretii in acea zona!!!
Buna tuturor! Am citit cam tot de pe topicul asta si am niste curiozitati ca m-am dezorientat si mai tare:P
Mi-am facut un tatuaj (primul ) acum o sapatamana fix. Cel care m-a tatuat mi-a zis in felul urmator: la 3h dupa dau folia jos si ma spal cu sapun si apa rece, dupa care ma dau 10 zile cu Bepanthen sa fie mereu uns, si atat cat pot sa il las sa respire(cat stau in casa). Siiii ce m-a derutat este ca mi-a zis ca nu trebuie sa faca coaja ca inseamna ca nu am avut grija de el daca se intampla asta.
Acum..eu am fct exact cum a spus el, si pana acum este totul mai mult decat in regula: negrul este la fel de negru, nici urma de coaja.
Pana la urma e normal sa faca coaja sau nu? In momentul in care nu ma mai dau cu crema (mai am 3 zile) o sa faca coaja? Daca s-a mentinut pana acum culoarea intacta asta imi garanteaza ca asa ramane? Si..dupa cele 10 zile ce fac? Am voie sa il las uscat?
Sper ca nu am pus prea multe intrebari dar mi-as dori foarte tare sa ramana asa cum este acum si mi-e sa nu o dau in bara. Multumeeesc!
Mi-am facut un tatuaj (primul ) acum o sapatamana fix. Cel care m-a tatuat mi-a zis in felul urmator: la 3h dupa dau folia jos si ma spal cu sapun si apa rece, dupa care ma dau 10 zile cu Bepanthen sa fie mereu uns, si atat cat pot sa il las sa respire(cat stau in casa). Siiii ce m-a derutat este ca mi-a zis ca nu trebuie sa faca coaja ca inseamna ca nu am avut grija de el daca se intampla asta.
Acum..eu am fct exact cum a spus el, si pana acum este totul mai mult decat in regula: negrul este la fel de negru, nici urma de coaja.
Pana la urma e normal sa faca coaja sau nu? In momentul in care nu ma mai dau cu crema (mai am 3 zile) o sa faca coaja? Daca s-a mentinut pana acum culoarea intacta asta imi garanteaza ca asa ramane? Si..dupa cele 10 zile ce fac? Am voie sa il las uscat?
Sper ca nu am pus prea multe intrebari dar mi-as dori foarte tare sa ramana asa cum este acum si mi-e sa nu o dau in bara. Multumeeesc!
kmytsa-
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 36
Data de inscriere : 30/04/2009
ah si inca ceva, are ceva daca am dat strat mai gros de unguent? nu de alta dar absoarbe f repede pielea, mai ales cand nu pun folie peste si am vrut sa fiu sigura ca nu se usuca..
kmytsa-
Buna,dupa 7 zile sigur nu ai sa mai faci nici o coaja,ma refer de acum in colo daca tu crezi ca nu ai,problema cu unguentul e.. ca tot faci coaja doar e f subtire si nu o vezi
nick_style- Membru Gold
-
Numarul mesajelor : 1386
Varsta : 44
Data de inscriere : 19/04/2009
Mersi pt raspuns nick!
Cine ma mai poate ajuta si cu celelalte intrebari, sunt in asteptare:D
Cine ma mai poate ajuta si cu celelalte intrebari, sunt in asteptare:D
kmytsa-
Acum 2 zile mi-am facut un tauaj pe picior care pleaca din apropierea degetelor si se duce un pic mai sus de glezna. Problema mea e ca azi mi s-a umflat piciorul si ma cam ustura. Se poate sa fie din cauza ca am fost la birou si am purtat pantofi cu toc? Sau poate am facut vreo alergie la parul de animale (am si caine si pisic in casa). In rest el arata foarte bine, nu s-a schimbat de loc, il ung cu bepanthen de cateva ori pe zi.
laura_georgiana2003-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 40
Data de inscriere : 18/05/2009
Chiar nu e nimeni care sa ma poata ajuta si pe mine? Va rogggg. Vreau sa stiu daca e cazul sa ma alarmez si sa ma duc la doctor.
laura_georgiana2003-
Nu are nici o treaba parul de animale cu rana pe care o ai ,,,despre tocuri ,,,,,,,,,,,,,,,,,mai bine spune-ne in ce circumstante ti-a fost executat tauajul.....a fost totul steril sau nu ai vazut nimic. Ti-a desfacut acele manerul si varfurile sterile in fata ta sau nu ?
Vizitato- Vizitator
tatuajul a fost facut in salon si acele si toate au fost desfacute in fata, au fost sterile.
laura_georgiana2003-
Sa fie asa cum zici tu ...poate ai o alergie la metale.Tusurile sunt facute din metale ca Ocru Rugina .......funingine si carbon etc......sau poate pur si simplu este o reactie mai in forta a corpului fiind vatamat timp indelungat. Problema apare atunci cand se inroseste tare locul tatuat si pe margini sau se ingalbeneste pe langa contur . Atunci e infectie.doar ca se umfla putin e ceva normal muschiul fiind in permanenta miscare <<<fiind la salon trebuia sa te instiinteze de asta
Vizitato- Vizitator
Eu acum 4 ani am mai inceput un tatuaj, la un prieten care nu avea nici aparat profesiona, ci unul home made si nu mi s-a intamplat nimic. Mi-ar parea rau sa se intample ceva cu tatuajul meu pt ca de doi ani astept sa mi-l si nu vreau sa-l pierd. Poate totusi nu e ceva grav, poata am exagerat cu crema care a fost aplicata in exces sau poate face parte din vindecare mai ales ca a inceput sa ma si manance. Am pus 2 poze una cu ce am avut si unacu ce am acum
laura_georgiana2003-
laura_georgiana2003-
Mda........este putin cam rosu cea ce nu e chear in regula ,,,posibil daca ai pus multa crema sa nu mai fi respirat pielea cum trebe si sa se inflamat ,,,crema trebuie aplicata nu mai mult de 3 ori pe zi un strat extraordinar de subtire,,,cat sa stii ca l-ai uns dar sa nu se vada dupa care sters cu un servetel uscat foarte usor. Pielea nu trebuie sa ramana unsa pentru ca impiedica contactul ranii cu oxigenul . Pielea tre sa ramana cat mai mult libera si sa nu fie acoperita de nimic ( folie ,pansament , elastic sau curelute de sandale ) etc..........daca aceasta inflamatie persista a cincea zi de la efectuarea tatuajului atunci te poti duce la un dermatolog dar nu te impacienta ,,,nu e nimic grav
Vizitato- Vizitator
Mda eu il tin in permanent acoperit de un strat de crema si l-am si acoperit cu folie noaptea ca sa nu se usuce. Multumesc mult. Acum ma pot bucura de tatuajul meu cel drag
laura_georgiana2003-
MorddorTattoo a scris:Sa fie asa cum zici tu ...poate ai o alergie la metale.Tusurile sunt facute din metale ca Ocru Rugina .......funingine si carbon etc......sau poate pur si simplu este o reactie mai in forta a corpului fiind vatamat timp indelungat. Problema apare atunci cand se inroseste tare locul tatuat si pe margini sau se ingalbeneste pe langa contur . Atunci e infectie.doar ca se umfla putin e ceva normal muschiul fiind in permanenta miscare <<<fiind la salon trebuia sa te instiinteze de asta
sal
depinde si cat de mult a avut grija de tatuaj, degeaba se4 respecta regulile de igiena, daca clientul dupa tatuaj nu acorda importanta tratamentului,desi este o problema cu care se confrunta multi din bransa asta!
tattoos- Membru Silver
-
Numarul mesajelor : 91
Varsta : 47
Data de inscriere : 24/05/2009
Pai scria mai sus ca l-a inecat in crema si l-a tinut acoperit cu nailon noptile ,cea ce nu-i place orcarui tip de rana nu neaparat tatuaj. Orice rana cu cat este tinuta mai descoperita cu atat se vindeca mai repede. Oxigenarea pielii sporeste vindecarea cu 30 % din timpul necesar vindecarii.
Vizitato- Vizitator
MorddorTattoo a scris:Pai scria mai sus ca l-a inecat in crema si l-a tinut acoperit cu nailon noptile ,cea ce nu-i place orcarui tip de rana nu neaparat tatuaj. Orice rana cu cat este tinuta mai descoperita cu atat se vindeca mai repede. Oxigenarea pielii sporeste vindecarea cu 30 % din timpul necesar vindecarii.
ie un subiect discutabil, sant multe" retete "de ingrijire a tatuajului, iar depinde f mult ,si ce fel de crema se foloseste pt tattoo, care si acest aspect este discutabil !
tattoos- Membru Silver
-
tot mai sus zice ca bebanten...care este cel mai bun la ora actuala,desigur nu in exces
Vizitato- Vizitator
Morddor iti multumesc pentru sfaturi. Am fost a doua zi la dermatolog si nu am avut nici un fel de infectie sau alergie la pigmentii tatuajului. Totul a fost din cauza ca imi dadeam cu crema din 30 in 30 de minute si ma puneam si multa. Acum totul este in regula, au inceput sa-mi cada si cojitele,care sunt mult mai subtiri decat ma asteptam (parca ma cojesc dupa o zi prea lunga la plaja fara crema de protectie:P). Pana la urma m-am speriat degeaba. Ar fi trebuit sa fiu mai atent la sfaturile tatuatorului, dar eu eram prea incantata de ce a facut si nu mai eram atenta la el si asta m-a costat si o sperietura zdravana si o teorie a chibritului din partea lui.
laura_georgiana2003-
Toata stima mea si tot respectul si ma bucur ca am putut fi de folos. Sarutmana.
Vizitato- Vizitator
MorddorTattoo a scris:tot mai sus zice ca bebanten...care este cel mai bun la ora actuala,desigur nu in exces
sa nu uitam ca bepanthen sau banoecin , cremele care se folosesc cel mai mult pt tratament , sant bune ,dar nu pt pigmentii din vopsea, rolul antibioticului si antiseptic, este de a proteja pielea, dar si a elimina cei in plus (pigmentul ),care este in plus in piele si incearca sa elimine , pt tratament toti profesionistii,sau majoritatea folosesc unguente pe baza de viatamine ,( a-d) ce a ce are nevoie pielea, si din cauza ca multe vopsele are la baza antioxidantii, ( vitamine) , exact unguentul cu vitamine,antioxidantul are rol de fixator a pigmentului ( vopsea) in cazul nostru, incercatii si vedeti rezultatul .
si bepanthenul ie bun dar dupa cateva zile dupa ce sa facut tratamentul cu unguent pe baza vitamine,
ideea de baza ie ca tatuajul sa fie curat tot timpul , spalat , si hidratat cu unguent , ie secretul in prop de 80% al unui tattoo, si ce a ce f important sa se respecte tratamentul unui tattoo
tattoos- Membru Silver
-
Salut,am facut duminica un tatuaj,avea unu un scris pe mana si am facut un cover up,am respectat regulile de igiena si i-am zis si lui ce are de facut si i-am dat si un unguient special din ala fougera sa-l foloseasca
Toate bune si frumoase pana azi cand m-am int cu el.Deja e marti si inca curgea o gramada de lichid din ala din tatuaj.Ceva sugestii daca aveti,sa fie din cauza caldurii?
Toate bune si frumoase pana azi cand m-am int cu el.Deja e marti si inca curgea o gramada de lichid din ala din tatuaj.Ceva sugestii daca aveti,sa fie din cauza caldurii?
nick_style- Membru Gold
-
nick_style a scris:Salut,am facut duminica un tatuaj,avea unu un scris pe mana si am facut un cover up,am respectat regulile de igiena si i-am zis si lui ce are de facut si i-am dat si un unguient special din ala fougera sa-l foloseasca
I-ai pus folie protectoare dupa tatuare?
Da,i-am pus si i-am zis sa o tina vreo ora,ma gandesc ca poate s-a infectat,prin unele locuri era normal nu curgea
nick_style- Membru Gold
-
Pagina 5 din 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Subiecte similare
» vindecarea tatuajului
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
» Coaja tatuajului
» CULOARE TATUAJULUI
» O intrebare legata de nelamurirea tatuajului meu!
» ARTA TATUAJULUI
Pagina 5 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum